אני חייב להמשיך לעבוד על הבדיחות שלי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
את צריך להריץ את הקובץ של הקודים בדוסבוקס.brother34 כתב:לגבי רצח במיאמי FASCINATION - אחרי שניסיתי להפעיל את המשחק, (ולא הצלחתי) לקח לי שתי דקות של חיפוש בפורום כדי להבין שמצורף קובץ למשחק שנותן לך את הקוד הנכון. אבל זה אני - משתמש שמכיר קצת את האתר\פורום.
לא כדאי לציין איפשהוא בדף המשחק את הדבר הזה, ב"טיפים ובעזרה טכנית" או משהו? (או שעדיף שיבואו לשאול בפורום - למשוך "לקוחות")
עוד דבר בקשר לזה - כשאני מפעיל את ה"מפצח הקודים" הנ"ל, הוא נותן לי את התשובה בהבזק, והחלון נסגר בתוך שניה ממש - לפעמים זה לקח לי שלוש פעמים להפעיל כדי לראות סוף סוף את הצבע המבוקש (הקוד הוא בחירת הצבע הנכון).
זה אמור להיות ככה?
עוג סבור שכן.Radioactive Grandpa כתב:זה מזכיר לי שבדיוק מנגנון הגנה כזה היה קיים בגובלינים 1. כאן באתר פשוט הוחלפה הגרסה בגרסה פרוצה, כך שהפתרון היה מיותר. מעניין אם אפשר לפרוץ את זה גם כאן. (גורדי, הסדנה של עוג עשתה את שלה?)
מה בדיוק, אם זה לא יטה פה מדי את השרשור, נראה לך בו מגניב?Radioactive Grandpa כתב: אגב, נראה משחק מגניב. אולי אנסה אותו.
יש קובץ טקסט עם הסבר על הפעלת הקודים.brother34 כתב: במחשבה שניה, אולי מישהו שסתם מוריד את המשחק ולא מפעיל Go.Bat כמוני על טייס אוטומט, כן יחפש בתיקיה קבצים שיעזרו לו לפתור את הקודים לפני שהוא מגיע לפורום.
מה הכוונה? בדף שקישרת אליו יש את הפתרון של כל השלבים במשחק.brother34 כתב:דרך אגב2, הפתרון של המשחק שקיים באתר חסר (משלב 6 עד 9). אמורים לציין את זה?
סתם התרשמות שטחית ביותר מהפתיח. הגראפיקה, המוזיקה, הטיזר העלילתי, די עוררו תיאבון. אני מבין מבין השורות שלא כדאי להסתמך על האינטואיציה הזו..?brother34 כתב:מה בדיוק, אם זה לא יטה פה מדי את השרשור, נראה לך בו מגניב?
אהמ, זה מוזר. משהו עם העיניים שלי, כנראה. שכחו מזה.Ingsoc כתב:מה הכוונה? בדף שקישרת אליו יש את הפתרון של כל השלבים במשחק.
האמת ששיחקתי בו מעט מאוד מכדי לחרוץ עליו משפט, אבל מענין שההתרשמות השטחית שלי היתה הפוכה לגמרי : שום דבר לא היה נראה לי בו מגניב - דוקא להיפך :Radioactive Grandpa כתב:סתם התרשמות שטחית ביותר מהפתיח. הגראפיקה, המוזיקה, הטיזר העלילתי, די עוררו תיאבון. אני מבין מבין השורות שלא כדאי להסתמך על האינטואיציה הזו..?brother34 כתב:מה בדיוק, אם זה לא יטה פה מדי את השרשור, נראה לך בו מגניב?
מסכים. אני חושב שזו חולשה שמשותפת לכל המשחקים של קוקטל וויז'ן, פרט לסדרת הגובלינים ששם העיקר הוא ההומור והפאזלים וודרף שהיה בעל עלילה טובה ומלאה.brother34 כתב: האמת ששיחקתי בו מעט מאוד מכדי לחרוץ עליו משפט, אבל מענין שההתרשמות השטחית שלי היתה הפוכה לגמרי : שום דבר לא היה נראה לי בו מגניב - דוקא להיפך :
מתאמץ מדי, פרווה, ועלילה מוגוחכת עם חורים. הגרפיקה, אולי.