עזרה | הפנתר הורוד משימה בינלאומית
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: עזרה | הפנתר הורוד משימה בינלאומית
יוווו תודה אתם מלכים!!!
ירדן! מה קרה לך? הרי כבר אמרתי לך שאסור להציף כאן (ולמעשה, זה אסור כמעט בכל פורום). קרא את מה שהסברתי לך שוב אם שכחת (זה בעמוד הקודם) ואנא תפנים הפעם. מחקתי לך את כל ההודעות, אם עדיין אתה תקוע תסכם את כל הבעיות שלך בהודעה אחת ותמתין בסבלנות עד שיענו לך.
אם יש לך משהו חדש להוסיף תערוך את ההודעה (עם הכפתור "ערוך" שנמצא בתחתית ההודעה) ואל תכתוב אחת חדשה.
אם יש לך משהו חדש להוסיף תערוך את ההודעה (עם הכפתור "ערוך" שנמצא בתחתית ההודעה) ואל תכתוב אחת חדשה.
בסדר כי אני פשוט לא יודע מזה ערוך ודרך הגב אני באמת פתרתי לבד הפחתי את המפלצת לנינג'ה קסומה בת אל מוות ובת ים והיא הייתה רעבה אז היא אכלה את התפוח ועכשיו
אני חבר של הכריש ולא יודע מה לעשות תתתי את הסדוויץ' חזיר לאישה שבג'ונגל ואני לא יודע מה לעשות ותגיד לי מה זה ערוך

אני חבר של הכריש ולא יודע מה לעשות תתתי את הסדוויץ' חזיר לאישה שבג'ונגל ואני לא יודע מה לעשות ותגיד לי מה זה ערוך

את ההסבר על העולם המופלא של העריכה אני אשאיר למישהו אחר, אבל בקשר למשחק אני יכול להציע לך מדריך מלא.ירדן לוי כתב:בסדר כי אני פשוט לא יודע מזה ערוך ודרך הגב אני באמת פתרתי לבד הפחתי את המפלצת לנינג'ה קסומה בת אל מוות ובת ים והיא הייתה רעבה אז היא אכלה את התפוח ועכשיו
אני חבר של הכריש ולא יודע מה לעשות תתתי את הסדוויץ' חזיר לאישה שבג'ונגל ואני לא יודע מה לעשות ותגיד לי מה זה ערוך![]()
![]()
![]()
אני מול אישתו של ההוא שמהפנט נחשים והיא מבקת ממני הוכחות על זה שאני צריכה פירחי ציפורן אני מלא זמן חושבת ואני לא מבינה מה לעשות קראתי את כל השאלות והתשובות של כולם ואף אחד לא שאל את זה אז אני לא מבינה בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי ... ביי
אתה יכול לתת לי קישור שעובד להפנתר הורודמשימה בינלאומית
בבקשה
בבקשה

ואיי אחי תודה אין כמוך אתם המלכים של המלכים אני מבטיח שאשתדל כמה שיות לא להציף פה! ואם יש לכם עוד משחקים של הפנתר הורוד את תנו לי את הקישור בבקשה

לפי מה שידוע לי:ירדן לוי כתב: ואם יש לכם עוד משחקים של הפנתר הורוד את תנו לי את הקישור בבקשה![]()
![]()
![]()
![]()
אין!
טובבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!! צריך לצעוק אתה יודע והנה משהו מצחיק לאללה קוראים לסדרה הזאת פאגין והחברים שווה לצפיה יש שם מטיחות שחבללז!!!http://www.youtube.com/results?search_q ... 7%A4%D7%90
נערך לאחרונה על ידי ירדן לוי ב ג' ספטמבר 01, 2009 12:24 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
ירדן,
בכל הודעה ששלחת לפורום מופיע כפתור "עריכה" בחלק התחתי והשמאלי שלה, איפה שנמצא גם כפתור ה"ציטוט".
זו תכונה שמאפשרת לך לשנות הודעות שכבר רשמת. אני יכול להרחיב, אבל אני בדיאטה. אם אתה לא מסתדר.
בכל הודעה ששלחת לפורום מופיע כפתור "עריכה" בחלק התחתי והשמאלי שלה, איפה שנמצא גם כפתור ה"ציטוט".
זו תכונה שמאפשרת לך לשנות הודעות שכבר רשמת. אני יכול להרחיב, אבל אני בדיאטה. אם אתה לא מסתדר.
בסדר תודה מצטער שהתרדתי אותכם אתם מעולים אבל בהקשר להורדות יש לכם אולי משחקים של במבה? ואם יש את אפשר מדריך אני לא מבין איך להפעיל את זה
המשתמש האהוב אליכם ירדן
המשתמש האהוב אליכם ירדן

כל משחקי הבמבה נמצאים באתר:
http://www.old-games.org/search.php?inf ... categ=name" target="_blank
אם יש לך שאלות לגביהם, פתח נושא חדש, אל תדון עליהם בשרשור זה, הוא שייך למשחק הפנתר הורוד.

http://www.old-games.org/search.php?inf ... categ=name" target="_blank
אם יש לך שאלות לגביהם, פתח נושא חדש, אל תדון עליהם בשרשור זה, הוא שייך למשחק הפנתר הורוד.
היה חכם מצידך לא לתת לנו בחירה...-ירדן לוי כתב:המשתמש האהוב אליכם ירדן

בני בן החמש תקוע בבוטאן... איך נותנים אוכל לעורב??
אודה על תגובה בהירה ומהירה...
אודה על תגובה בהירה ומהירה...
בשלב שיש שני קבוצום מתאמנים (או מה שהם עושים), תראה במסך למעלה ובצד שמאל, צריך להיות שם איש שיש לידו מרגרינה\או מה שזה לא יהיה, קח ותן אז זה לעורב במסך של המוכרת חצים וקשתות.Galo כתב:איך נותנים אוכל לעורב??
מקווה שעזרתי!
אבל במסך הזה העורב לא נמצא... איפה ללחוץ בדיוק..?ותן אז זה לעורב במסך של המוכרת חצים וקשתות.