פורום החידות של "מסע אל העבר", בו תוכלו לבחון ולהפגין את הידע שלכם בכל מה שקשור למשחקים ישנים. כולם מוזמנים לנסות ולפתור את החידות הקיימות ואף להציג לקהילה חידות מקוריות, בהתאם לחוקי החידון.
אני לא זוכר בדיוק את המספרים (למרות שגיחה לויקיפדיה כנראה תגלה) אבל הסיפור היה שייצרו הרבה יותר מחסניות משחק מאשר קונסולות אטארי שנקנו באותו זמן. ככה שבכל מקרה היה להם מלאי ענק בלי לקוחות שיקנו.
Radioactive Grandpa כתב:אני היחיד שלא מבין מה הקשר בין זה:
פאקמן כתב:
√ x =1982=A=B=G
לזה:
הצג/הסתר תוכן
פאקמן כתב:
x=1982+2600+-0=המשחק עצמו יצא ב1982,לקונסולה "אטארי 2600",והדירוג שלו הוא-0
לרבות כל שלבי הביניים
אני לא מבין מה הבעייה,A,BוG מסמלים נעלמים,שאותם פתרתי בהדרגה(למרות שבמחשבה שנייה,הייתי צריך לכתוב את כל המשוואה מההתחלה,כי באמת ללא הייתה דרך לגלות את התשובה.
אם אתה מדבר ברצינות, אז אני עדיין לא מבין מה קרה פה.
באיזה מובן "פתרת" את הנעלמים? באיזה מובן הנעלמים שווים זה לזה (בשלב אחד של החידה) או שסכומם שווה למשחק (בשלב אחר)? היה כאן שמץ כלשהו של מתימטיקה באיזשהו שלב?
אם זו פשוט היתה חידה של "אני אזרוק כל מיני מספרים שיש להם קשר כזה או אחר למשחק, ואתם צריכים לגלות את המשחק ולנחש את משמעות המספרים", וכל הקשר ל"סגנון המתימטי" שייחסת לחידה הזו הוא שפשוט היה נראה לך אסתטי ומגניב להציג אותם בצורה של יעני-משוואה שאין לה שום משמעות למרות שאתה מדבר עליה כאילו יש לה, אז, בכיף אני אומר, אני רק לא בטוח שאתה מבין כמה זה מוזר ומבלבל (ואולי רק בעיני).