האתר המתחרה נסגר?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
האתר המתחרה נסגר?
כבר זמן רב שלא ראיתי באתר נוסטלגיה ולתמיד משחק חדש,
והאכזבה שלי ממיעוט הפעילות שם, גרמה לי להיכנס לכאן יותר,
אפילו אם אני לא גולש כאן כל שבוע לפעמים...
מאוד חבל לי שאתר ישראלי לשימור משחקים ישראלים נסגר.
והאכזבה שלי ממיעוט הפעילות שם, גרמה לי להיכנס לכאן יותר,
אפילו אם אני לא גולש כאן כל שבוע לפעמים...
מאוד חבל לי שאתר ישראלי לשימור משחקים ישראלים נסגר.
Re: האתר המתחרה נסגר?
viewtopic.php?p=121710#p121710" target="_blank
התחיל עם ההודעה שלי מכאן:
viewtopic.php?p=121710#p121689" target="_blank
גם אני חשבתי שזה ראוי לנושא בפני עצמו בפורום דיבור חופשי, אך Og ו-RG טוענים שסופו עוד לא הגיע, אז...נחיה ונראה, אני מניח.
viewtopic.php?p=121710#p121689" target="_blank
גם אני חשבתי שזה ראוי לנושא בפני עצמו בפורום דיבור חופשי, אך Og ו-RG טוענים שסופו עוד לא הגיע, אז...נחיה ונראה, אני מניח.
נראה ש-RG צודק ובאמת התוכן שלו יכנס ל-n00b (אאל"ט בעל האתר היה בעבר אחד הבעלים של אולדיז).
http://n00b.co.il/game.php?id=584" target="_blank
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
זו לא איזו היפותזה פרשנית, מה שאמרתי (חוץ מזה שככל הנראה יהיה מדובר במעין ארכיון), זה דיווח. איתי (הבעלים של n00b, ושותף-משנה או משהו כזה לניהול נוסטלגיה ולתמיד לשעבר) סיפר לי על האיחוד בעצמו. אם זה ייכשל, זה יהיה כנראה עקב חוסר תיאום בין השניים, וזה אגב לא תסריט מופרך מדי.
אז אתם רוצים להגיד לי, רשמית או לא רשמית, שפה זה האתר היחיד בעברית למשחקים ישנים?!
חתיכת אחריות היסטורית, אה? לשמר את הידע לדורות הבאים וכו' וכו'

לא רק זה(וגם דיברנו על זה בעבר), אנחנו גם אחד הגדולים בעולם למשחקים ישנים.brother34 כתב:אז אתם רוצים להגיד לי, רשמית או לא רשמית, שפה זה האתר היחיד בעברית למשחקים ישנים?!
אבל כן, אנחנו הולכים ומתמעטים...
וואו, באמת? ולא שאני מטיל ספק, אבל איך אתה בודק את זה? Alexa?
אני חושב שהוא התכוון למספר המשחקים להורדה (בהשוואה נגיד ל-Abandonia), בכל מקרה היה בעבר דיון על זה.brother34 כתב:וואו, באמת? ולא שאני מטיל ספק, אבל איך אתה בודק את זה? Alexa?
לפי דעתי, מסע אל העבר ונוסטלגיה ולתמיד לשעבר, הם שני האתרים היחידים בעולם המציעים גרסאות מלאות של משחקים ישנים שלא היו Freeware במקור ונמכרו בחנויות, בחינם.
כמעט כל אתר באנגלית שמוקדש למשחקים ישנים, וכן אתרים המוקדשים למשחק ישן ספיציפי קלאסי, איננו מאפשר עד היום להוריד גרסאות מלאות של משחקים ישנים שנמכרו בחנויות בחינם, אלא רק את גרסת הדמו או ה-Shareware שלהם, כאשר את הגרסה המלאה הם עד היום מאפשרים רק לקנות בתשלום.
ניקח למשל את האתר הזה: http://www.doom2.net" target="_blank, המוקדש לדום 2. ניתן בו להוריד את דום 1 רק בגרסת ה-Shareware ולא בגרסה המלאה (אכן, את הגרסה המלאה הורדתי מהאתר. עד שהכרתי את האתר, לא ידעתי מאיפה משיגים את דום 1), כאשר את דום 2 לא ניתן להוריד בכלל, ובמקום זאת, יש קישור לאיפה אפשר לקנות את המשחק (זאת למרות שהמשחק הזה כבר איננו נמכר בחנויות), אשר מוביל לאתר של ID Software ששם אפשר רק לקנות את המשחק בתשלום.
גם האתר KeenWiki, לא מאפשר להוריד את כל משחקי קומנדר קין בחינם. הוא מאפשר להוריד רק את קין 1, חלומותיו של קין, את קין 4 וקין 6 (שלושת הראשונים מוצעים כמו באתר מאחר והם הופצו במקור בגרסאות Shareware. אולם קין 6 מוצע בגרסאת דמו ואת הגרסה המלאה יש לשלם). את קין 2, 3 ו-5 האתר מאפשר רק לקנות בתשלום אונליין.
גם את טריולוגיית המשחקים Cosmo's Cosmic Adventure, הורדתי מהאתר, מאחר ובאתרי משחקים באנגלית ניתן היה להוריד אך ורק את האפיזודה הראשונה (יעני Shareware). כנ"ל לגבי טריולוגיית Jill.
זו הסיבה לכך שמאז ששמעתי על האתר הזה, הפסקתי לחפש באינטרנט משחקים ישנים ממקורות מחו"ל. שכן רק פה אפשר למצוא משחקים ישנים בחינם ולא בתשלום או בגרסאות דמו/Shareware.
כמעט כל אתר באנגלית שמוקדש למשחקים ישנים, וכן אתרים המוקדשים למשחק ישן ספיציפי קלאסי, איננו מאפשר עד היום להוריד גרסאות מלאות של משחקים ישנים שנמכרו בחנויות בחינם, אלא רק את גרסת הדמו או ה-Shareware שלהם, כאשר את הגרסה המלאה הם עד היום מאפשרים רק לקנות בתשלום.
ניקח למשל את האתר הזה: http://www.doom2.net" target="_blank, המוקדש לדום 2. ניתן בו להוריד את דום 1 רק בגרסת ה-Shareware ולא בגרסה המלאה (אכן, את הגרסה המלאה הורדתי מהאתר. עד שהכרתי את האתר, לא ידעתי מאיפה משיגים את דום 1), כאשר את דום 2 לא ניתן להוריד בכלל, ובמקום זאת, יש קישור לאיפה אפשר לקנות את המשחק (זאת למרות שהמשחק הזה כבר איננו נמכר בחנויות), אשר מוביל לאתר של ID Software ששם אפשר רק לקנות את המשחק בתשלום.
גם האתר KeenWiki, לא מאפשר להוריד את כל משחקי קומנדר קין בחינם. הוא מאפשר להוריד רק את קין 1, חלומותיו של קין, את קין 4 וקין 6 (שלושת הראשונים מוצעים כמו באתר מאחר והם הופצו במקור בגרסאות Shareware. אולם קין 6 מוצע בגרסאת דמו ואת הגרסה המלאה יש לשלם). את קין 2, 3 ו-5 האתר מאפשר רק לקנות בתשלום אונליין.
גם את טריולוגיית המשחקים Cosmo's Cosmic Adventure, הורדתי מהאתר, מאחר ובאתרי משחקים באנגלית ניתן היה להוריד אך ורק את האפיזודה הראשונה (יעני Shareware). כנ"ל לגבי טריולוגיית Jill.
זו הסיבה לכך שמאז ששמעתי על האתר הזה, הפסקתי לחפש באינטרנט משחקים ישנים ממקורות מחו"ל. שכן רק פה אפשר למצוא משחקים ישנים בחינם ולא בתשלום או בגרסאות דמו/Shareware.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
האמירה הזו כל-כך מופרכת, שאלמלא היית כותב כאן באופן קבוע למדי, ואלמלא הכרתי כבר את הכתיבה שלך, הייתי עשוי לחשוד שאתה טרול. וזה נאמר מאדם שכמעט כופר בעצם קיומם של טרולים.דור123 כתב:לפי דעתי, מסע אל העבר ונוסטלגיה ולתמיד לשעבר, הם שני האתרים היחידים בעולם המציעים גרסאות מלאות של משחקים ישנים שלא היו Freeware במקור ונמכרו בחנויות, בחינם.
אולי כדאי שגם תקרא כאן קצת בפורום במקום רק לכתוב. מה אתה חושב שאנחנו עושים באינספור הפעמים שאנשים מבקשים מאיתנו הורדות של משחקים שאינם נמצאים אצלנו באתר?
הקישור נשבר ומחזיר שגיאה 404, וכאשר אני נכנס ל-n00b.co.il לדף הבית שלו, הוא לא נראה כמו שהוא היה נראה בעבר, ואינני יכול להוריד משחקי נוסטלגיה ממנו: http://www.n00b.co.il/?cat=388" target="_blank. יש מצב ש-n00b עצמם על סף פשיטת רגל?Ingsoc כתב:נראה ש-RG צודק ובאמת התוכן שלו יכנס ל-n00b (אאל"ט בעל האתר היה בעבר אחד הבעלים של אולדיז).
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
n00b הוא לא אתר מסחרי, המונח "פשיטת רגל" לא ממש רלוונטי. או שסתם התכוונת שהוא בדרך להיסגר.
אם אני זוכר נכון, איתי מדי פעם העלה תהיות אם לוותר כליל על כל תחום ההורדות מהאתר שלו, ובמבט מרופרף נראה שהוא באמת עשה את זה (כמה חבל) ועכשיו האתר הוא רק הבלוג שלו.
בכל מקרה, אפשר לשלוח לו מייל ולשאול אותו. אני מאמין שהוא ישמח להשיב.
אם אני זוכר נכון, איתי מדי פעם העלה תהיות אם לוותר כליל על כל תחום ההורדות מהאתר שלו, ובמבט מרופרף נראה שהוא באמת עשה את זה (כמה חבל) ועכשיו האתר הוא רק הבלוג שלו.
בכל מקרה, אפשר לשלוח לו מייל ולשאול אותו. אני מאמין שהוא ישמח להשיב.
אכן התכוונתי שאני חושש ש-n00b הולך להסגר, אך משום מה לא ידעתי באיזה מונח לתאר זאת, ולא ידעתי שהמונח "פשיטת רגל" מתייחס אך ורק לאתר מסחרי.
כלומר עכשיו "מסע אל העבר" הוא המקור היחיד בעברית באינטרנט שאפשר להוריד ממנו משחקים ישנים?
כלומר עכשיו "מסע אל העבר" הוא המקור היחיד בעברית באינטרנט שאפשר להוריד ממנו משחקים ישנים?
The sun is the same in a relative way
מאז ומתמידדור123 כתב:כלומר עכשיו "מסע אל העבר" הוא המקור היחיד בעברית באינטרנט שאפשר להוריד ממנו משחקים ישנים?