האם GOG נסגר?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Re: האם GOG נסגר?
אם הביטוי עצמו בכללותו זר לך, קרא את הערך בויקיפדיה, והכוונה לביטוי למטה (הניסוח אמנם מבולבל למדי) היא מתוך הביטוי "פתיחת תיבת פנדורה", כאשר התיבה מתייחסת למקור כל הצרות.
אם אתה לא מבין את ההקשר, הכוונה בגדול היא שעדיף לא לעורר דיון בחוצות שעוסק בבעיות בבית - אם הבית יקר לך (זו גם הסיבה שאני בדרך כלל משתדל להימנע מדיונים כאלה אם אינני נדרש להם).
אם אתה לא מבין את ההקשר, הכוונה בגדול היא שעדיף לא לעורר דיון בחוצות שעוסק בבעיות בבית - אם הבית יקר לך (זו גם הסיבה שאני בדרך כלל משתדל להימנע מדיונים כאלה אם אינני נדרש להם).
הטיעונים שלך לא מחזיקים מים (או אולי כן, אבל אתה מסרב לפרט אותם).Og כתב: 1. כי אני נגד קניית מדיה דיגטילית, מסיבות רבות ומגוונות שאין לי כח לפרט וגם אין בכך טעם.
2. כי כל עוד GOG ושירותים כמוהו קיימים, הם מציבים בעייה מוסרית עבור האתר הזה שכידוע, בנפשי הוא.
3. כי כאשר ניתן לקנות את המשחקים הישנים בצורה כ"כ קלה, ערך המשחקים הישנים שלי, הנמצאים על מדיה פיזית, יורד (חשוב לציין שהחשיבות של הסיבה הזו היא זניחה ביותר עבורי, אבל בכל זאת ציינתי אותה עבור הפרוטוקול).
1. טוב, תהיה נגד. אבל זה העתיד. ולדעתי שמירת מידע בצורה דיגיטלית הרבה יותר נוחה, עמידה, חסכנית וידידותית לסביבה מאשר שמירה על מדיה פיזית (כמובן כל עוד אתה דואג לגיבוי מתאים וכו' וכו'). העולם מתפתח, ובמקרה הזה הוא מתפתח לכיוון טוב. אתה רוצה גם לחזור לרכב על סוסים במקום מכוניות?
2. בנושא הזה אני לא ארחיב כי בפעם שעברה קיבלתי נזיפה מהאלים. אבל מי ששם לב אלי כנראה יודע מה אני חושב.
3. בוא נעשה ניסוי: לך חפש עותק של סופרמן 1# ותראה כמה הוא יעלה. ואח'כ חפש הדפסה מחודשת ותשווה מחירים.
אני יודע מה זו תיבת פנדורה...חשבתי שעוג מתכוון למשהו ספציפי. נו טוב 
עריכה: מסכים באופן כללי עם ההודעה האחרונה של Octarine, שנכתבה בערך באותו זמן שלי

עריכה: מסכים באופן כללי עם ההודעה האחרונה של Octarine, שנכתבה בערך באותו זמן שלי
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
נזיפה? Octarine?
אם אתה מדבר על מה שאני חושב, צר לי (ומפליא אותי) מאד שראית בזה נזיפה. בהתאם לשאמרתי בתגובתי האחרונה, זו היתה לחישה מבן בית לבן בית (ושווה-מעמד. לא היה לזה שום קשר לעמדת הניהול שלי).
[עריכה]
וקשה לי להתאפק....
השוטה ודאי מעדיף אפילו לשחק במשחקים שהיו רלוונטיים רק לפני כמה עשורים...
אם אתה מדבר על מה שאני חושב, צר לי (ומפליא אותי) מאד שראית בזה נזיפה. בהתאם לשאמרתי בתגובתי האחרונה, זו היתה לחישה מבן בית לבן בית (ושווה-מעמד. לא היה לזה שום קשר לעמדת הניהול שלי).
[עריכה]
וקשה לי להתאפק....
נו באמת.Octarine כתב:אתה רוצה גם לחזור לרכב על סוסים במקום מכוניות?

מה שהיה בינינו, בוא נשאיר אותו ככהRadioactive Grandpa כתב:נזיפה? Octarine?
אם אתה מדבר על מה שאני חושב, צר לי (ומפליא אותי) מאד שראית בזה נזיפה.

שוב אתב מבין אותי לא נכון (אני מתחיל לחשוב שלא בי האשם). אין לי שום דבר נגד מדיה דיגיטלית, נהפוך הוא.Octarine כתב:. טוב, תהיה נגד. אבל זה העתיד. ולדעתי שמירת מידע בצורה דיגיטלית הרבה יותר נוחה, עמידה, חסכנית וידידותית לסביבה מאשר שמירה על מדיה פיזית (כמובן כל עוד אתה דואג לגיבוי מתאים וכו' וכו'). העולם מתפתח, ובמקרה הזה הוא מתפתח לכיוון טוב.
יש לי משהו נגד קניית מדיה דיגיטלית (או יותר נכון, נגד מכירת מדיה דיגטלית) אבל זה לא לא כ"כ קשור לעניין, כי אנחנו מדברים עכשיו על מכירת מדיה דיגיטלית של משחקים ישנים שבאו במקור רק על מדיה פיזית.
קח עצה בחינם מאדם למוד קרבות מילוליים, ויכוחים ודיונים, בחיים ובאינטרנט: השוואות בצורת דוגמאות לא תורמות לכלום. תמיד, אבל תמיד, יש שוני בין הדוגמה למקור (ובמיוחד במקרה הזה) ואף פעם לא תקבל את התשובה שאתה מצפה לקבל. (לדוגמה, מה הייתה עושה אם הייתי עונה לך בחיוב?) אם אתה רוצה לשלב השוואה בהודעה, שלב אותה בצורת תיאור, כלומר:Octarine כתב:אתה רוצה גם לחזור לרכב על סוסים במקום מכוניות?
"כפי שהיום עברנו למכוניות במקום לרכב על סוסים, או שאנו משתמשים בחשמל לתאורה במקום עשישיות נפט, כך גם אנו עוברים למדיה דיגיטלית - העולם מתקדם"
אין לי כח. בא לך לעשות את זה במקומי לתת כאן קישורים?Octarine כתב:3. בוא נעשה ניסוי: לך חפש עותק של סופרמן 1# ותראה כמה הוא יעלה. ואח'כ חפש הדפסה מחודשת ותשווה מחירים.
ככה, מה? אין בעיה.Og כתב:(אני מתחיל לחשוב שלא בי האשם)
נעשה את זה פשוט. בוא תסביר לי למה אתה נגד מכירה דיגיטלית של משחקים שהופצו בעבר על מדיה פיזית. ובבקשה הסבר פשוט עם מילים קצרות כדי שאני אבין.
זה היה סתם playful banter שנוסף ברגע האחרון, ורק בגלל שלא הצלחתי לחשוב על דוגמה שקשורה לנאצים.Og כתב:קח עצה בחינם מאדם למוד קרבות מילוליים, ויכוחים ודיונים, בחיים ובאינטרנט: וכו'
זה היה רק טיעון רטורי, אבל בסדר.Og כתב:אין לי כח. בא לך לעשות את זה במקומי לתת כאן קישורים?
הנה המקור:
והנה מכירה באיביי של הדפסה חוזרת מ-1988, במחיר 12.99.ויקיפדיה האנגלית כתב:On February 22, 2010, a copy of Action Comics #1 (June 1938) sold at auction for $1 million, besting the $317,000 record for a comic book set by a different copy, in lesser condition, the previous year. The sale, by an anonymous seller to an anonymous buyer, was through the Manhattan-based auction company ComicConnect.com.
מה מוסר ההשכל, ילדים?
הנקודה ברורה, גם אני לא הבנתי למה שהערך יירד
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
LMAOOctarine כתב:ורק בגלל שלא הצלחתי לחשוב על דוגמה שקשורה לנאצים.
אני לא מבין, על מה אתה מתרעם?Octarine כתב:ככה, מה? אין בעיה.
דא עקא, לא ניתן לסכם את הטיעונים שלי ב"הסבר פשוט". צריך הסבר די ארוך עבור כך, הסבר שממש ממש לא בא לי לתת, בעיקר בגלל שאני לא רואה את הטעם בכך... כלומר, נניח שכתבתי את ההסבר ואתה קראת אותו, מה השגת בזה?Octarine כתב:נעשה את זה פשוט. בוא תסביר לי למה אתה נגד מכירה דיגיטלית של משחקים שהופצו בעבר על מדיה פיזית. ובבקשה הסבר פשוט עם מילים קצרות כדי שאני אבין.
Octarine כתב:מה מוסר ההשכל, ילדים?
הנקודה לא ברורה לי. למעשה, אני לא הבנתי כלום...עידן כתב:הנקודה ברורה
לא משנה.Og כתב:אני לא מבין, על מה אתה מתרעם?
אני רוצה לדעת למה אתה "נגד" יוזמות כמו GOG, כי אני בעד ואני לא יכול להבין למה מישהו יחשוב אחרת. קרא לזה סקרנות. אולי יש לך סיבות טובות אבל אין לי מושג כי אתה מסרב בעקשנות להסביר את עצמך. רוצה לסיים את הדיון ב"ככה אני חושב וזהו"? אוקי, זה גם מקובל עלי.Og כתב:דא עקא, לא ניתן לסכם את הטיעונים שלי ב"הסבר פשוט". צריך הסבר די ארוך עבור כך, הסבר שממש ממש לא בא לי לתת, בעיקר בגלל שאני לא רואה את הטעם בכך... כלומר, נניח שכתבתי את ההסבר ואתה קראת אותו, מה השגת בזה?
הנקודה היא שדברים לא בהכרח מאבדים מערכם גם אם יוצאת להם מהדורה מחודשת.Og כתב:הנקודה לא ברורה לי. למעשה, אני לא הבנתי כלום...
אני חושש שכן, מצטער.Octarine כתב:רוצה לסיים את הדיון ב"ככה אני חושב וזהו"? אוקי, זה גם מקובל עלי.
אה, עכשיו הבנתי, זו הייתה עוד דוגמה השוואתית... טוב, כאמור אין טעם להשוות. יש הבדל גדול בין חוברת קומיקס למשחק מחשב, בין מדיה דיגיטלית (לדוגמה, קובץ PDF שמכיל סריקה של גליון מס' 1 של סופרמן) לבין הוצאה מחודשת והכי חשוב, בין פריט שיש לו ערך "collectible" גבוה מאד (גליון מס' 1 של סופרמן, במצב טוב), לבין פריט שיש לו ערך "collectible" נמוך מאד (רוב המשחקים שלי).Octarine כתב:הנקודה היא שדברים לא בהכרח מאבדים מערכם גם אם יוצאת להם מהדורה מחודשת.
האתר לא נסגר.
http://www.pcgamer.com/2010/09/22/gog-c ... x-closure/" target="_blank
אני לא מאמין, הקדמת אותי בדקה...
זונות.Bobbin כתב:האתר לא נסגר.