יש מצב שגם השם המלא שלך יויו, אם זה לא מספיק חשיפה...
(אם אתקל אגיד לך, אבל אני לא מתכוון להגדיש זמן לחיפושים בזמן הקרוב...)
Octarine כתב:אם נחזור לנושא המקורי, RG, אל תרד על הבחור. יחסית לגיל 14 זה נחמד מאוד.
אני לא יורד עליו, להפך, אני מנסה לכוון אותו. אם לבחור יש חלומות כדאי שיירט אותם לאנשהו.
Og כתב:בחזרה לאוף-טופיק: קצת אחרי ש Starcraft (הראשון) יצא נתקלתי באתר של בליזארד בתכנה שאפשר היה להוריד ובעזרתה לשנות את דיבוב היחידות במשחק, אז עוד היה לי זמן פנוי בשפע ואהבה אדירה לסטארקראפט. ישבתי והקלטתי קולות לכל יחידה של הפרוטוס והטרן (לזרג אין קולות בשפה ממשית). לכל יחידה עשיתי קול שונה ואופי מיוחד. למשל את הVulture עשיתי "ערס" עם משפטים כגון: "למה מה קרה??", את הגוליית די מכני (כמו במקור) וכו'.
גדול. אני עשיתי את אותו הדבר עם Worms Armageddon. התלהבתי מזה שאפשר לעשות קולות - אז הלכתי על שני הדברים הכי מובהקים לעברית: חרדי ממאה שערים, ואיזה עארס צעצוע.
אז במחווה של גדלות נפש...

ובהקשר לאוף-טופיק השני, וביציאה מעוד איזה מדף וירטואלי,
הנה אני משתף את הערכות אתכם. למי שיטרח בהורדה שלהן אני מציע לא לפתוח אותן בעצלנות בנגן מדיה אלא לנסות אותם במשחק, לדעתי זה חזק, יש כמה דברים שמשתלבים פשוט מעולה (גם עבר מבחן חיצוני... נסיתי את זה על אחי הקטן ושאר הג'מעה שלו, והם נקרעו מצחוק).
ולמי שמתעקש לשחזר את הקול, בבקשה, אל... אל תשפטו בכל אופן, מבחן התוצאה הוא מה שהוביל אותי. אני נשמע אחרת לגמרי בכל אופן... כן כן... חי חי.