כן, אבל זה לא *בדיוק* אותו דבר. Achievements לא בדיוק משפיעים על ההתקדמות במשחק, להבדיל מלעלות רמות במשחק תפקידים. אבל כן, זה כמו שאמרתי-אגו.C-man כתב:התשובה היא שהישגים ותחושה של התקדמות מספקים מאוד. מאותה סיבה אנשים (כולל אני) משחקים במשחקים עם XP וחפצים טובים ונדירים להשגה. פעם זה היה מוגבל למשחקי הרפתקאה וMMORPG, אבל חברות המשחקים ראו את הפונטציאל במשחקיות הממכרת הזו והכניסו אותה לז'אנרים אחרים כמו FPS, RTS.עידן כתב:למען האמת, השאלה היותר מדוייקת במקרה כאן היא-למה צריך Achievements במשחקים? ויש תשובה-לא צריך(אגו?).
כפתור LIKE במסע אל העבר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: כפתור LIKE במסע אל העבר
אגב, אם כבר הגענו לדיון בפייסבוק, מישהו פה יודע להסביר לי למה אני מקבל כל הזמן מיילים לדואר האלקטרוני שלי, שמזמינים אותי להצטרף לפייסבוק, מאנשים שנראים כמו "לוחמי חירות" סטייל אבראהים ג'אבר או משהו כזה(זה השם של אחד מהם) ועפ"י התמונה המצורפת הם נראים כמו הבנים החורגים של אוסאמה בן-לאדן?
יתרה מכך, באותה הודעה מופיעים גם אנשים נוספים שאני "עשוי להכיר" אם אצטרף לפייסבוק.
בין שלל הטרוריסטים, כאמור, יש גם באמת חברים שלי-ולא ברור לי איך הם הגיעו אליי-לא זכור לי שאי פעם נתתי את הדואר האלקטרוני איפשהו שיכול להיות קשור, וגם אם איכשהו הכתובת הגיעה אליהם, איך הם באמת יודעים שהם חברים שלי? אני לא חושב שלחברים שלי יש את הדואר האלקטרוני שלי אי שם בפייסבוק...
יתרה מכך, באותה הודעה מופיעים גם אנשים נוספים שאני "עשוי להכיר" אם אצטרף לפייסבוק.
בין שלל הטרוריסטים, כאמור, יש גם באמת חברים שלי-ולא ברור לי איך הם הגיעו אליי-לא זכור לי שאי פעם נתתי את הדואר האלקטרוני איפשהו שיכול להיות קשור, וגם אם איכשהו הכתובת הגיעה אליהם, איך הם באמת יודעים שהם חברים שלי? אני לא חושב שלחברים שלי יש את הדואר האלקטרוני שלי אי שם בפייסבוק...
אגו זה בטוח ,בוא נגיד העלת משחק לאתר לא תרצה לראות כמה אנשים נהנים ממנו ?:)
זה בטח ייתן לך הרגשה לפחות קטנה טובה כי עזרת למישהו למצוא משחק שהוא לא שיחק שנים!:)
זה בטח ייתן לך הרגשה לפחות קטנה טובה כי עזרת למישהו למצוא משחק שהוא לא שיחק שנים!:)
יש לך מסנג'ר? אם כן, אולי נרשמת עם אותה כתובת דוא״ל.
גם לי קרה אותו הדבר נראה לי יש אפשרות בפייס בוק שהוא מאתר דרך הדוארכ האלקטרוני שלך אנשים מרשימת כתובות וכל מני אנשים ששלחת להם מייל ואז זה שולח להם מייל להצטרף לפייס בוק קראתי על זה משהו פעםיתרה מכך, באותה הודעה מופיעים גם אנשים נוספים שאני "עשוי להכיר" אם אצטרף לפייסבוק.
נשמע הגיוני לפחות.deadlyfog כתב:גם לי קרה אותו הדבר נראה לי יש אפשרות בפייס בוק שהוא מאתר דרך הדוארכ האלקטרוני שלך אנשים מרשימת כתובות וכל מני אנשים ששלחת להם מייל ואז זה שולח להם מייל להצטרף לפייס בוק קראתי על זה משהו פעםיתרה מכך, באותה הודעה מופיעים גם אנשים נוספים שאני "עשוי להכיר" אם אצטרף לפייסבוק.
וגם מסנג'ר אין לי.
בדיוק זה. במקרה שלי זה יזום אבל אני לא אתפלא אם יש כל מיני שיתופי פעולה בין אתרים מתחת לפני השטח.deadlyfog כתב: גם לי קרה אותו הדבר נראה לי יש אפשרות בפייס בוק שהוא מאתר דרך הדוארכ האלקטרוני שלך אנשים מרשימת כתובות וכל מני אנשים ששלחת להם מייל ואז זה שולח להם מייל להצטרף לפייס בוק קראתי על זה משהו פעם
שמע לאט לאט כל האינטרנט הופך ליד אחת בסופו של דבר כל האתרים וההמצאות ברשת יהיו שייכים ל GOOGLE ואז אניחנו באמת ניהיה מוצפים במלא ספאמים למינהםOctarine כתב:בדיוק זה. במקרה שלי זה יזום אבל אני לא אתפלא אם יש כל מיני שיתופי פעולה בין אתרים מתחת לפני השטח.deadlyfog כתב: גם לי קרה אותו הדבר נראה לי יש אפשרות בפייס בוק שהוא מאתר דרך הדוארכ האלקטרוני שלך אנשים מרשימת כתובות וכל מני אנשים ששלחת להם מייל ואז זה שולח להם מייל להצטרף לפייס בוק קראתי על זה משהו פעם
שטויות. מזל שיש תיקיית "דואר זבל" ב-Gmail. ::>deadlyfog כתב:שמע לאט לאט כל האינטרנט הופך ליד אחת בסופו של דבר כל האתרים וההמצאות ברשת יהיה שייכים ל GOOGLE ואז אניחנו באמת ניהיה מוצפים במלא ספאמים למינהם
אחי GMAIL שייך לגוגל ואם כל האתרים יהיו שייכים להם נראה לך שזה יהיה בספאם??? חחחשטויות. מזל שיש תיקיית "דואר זבל" ב-Gmail. ::>
בגלל זה הוספתי את הסמיילי בסוף המשפט. 

וואוו אז נפלתי סליחה:) 

חבר'ה, כבר אי אפשר להתעלם מהכוח של פייסבוק בארץ. כלומר, אפשר, אבל לא בטוח שזה משתלם. לזכות האתר יאמר שהוא מצליח לעמוד בפני טוויטר בינתיים 
גוגל כבר יודעים עלינו כמעט הכל.
בכל מקרה, אני אשמח לדעת מה דעתכם על הכפתור ועל המיקום. הוא מציק? הייתם מעדיפים לא לראות אותו כלל?

גם היום המצב לא הכי רחוק משם:Octarine כתב:שמע לאט לאט כל האינטרנט הופך ליד אחת בסופו של דבר כל האתרים וההמצאות ברשת יהיו שייכים ל GOOGLE ואז אניחנו באמת ניהיה מוצפים במלא ספאמים למינהם
גוגל כבר יודעים עלינו כמעט הכל.
בכל מקרה, אני אשמח לדעת מה דעתכם על הכפתור ועל המיקום. הוא מציק? הייתם מעדיפים לא לראות אותו כלל?
מבחינתי כאמור הוא לא משנה דבר. אני לא חושב שהוא מפריע ואין לי בעיה לראות אותו.Gordi כתב: בכל מקרה, אני אשמח לדעת מה דעתכם על הכפתור ועל המיקום. הוא מציק? הייתם מעדיפים לא לראות אותו כלל?
Ditto.