מחפש משחק no-brainer עם מולטי, חינמי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחפש משחק no-brainer עם מולטי, חינמי
היי :)
אני זקוק להמלצה על משחק רשת מהנה שלא צריך להפעיל בו יותר מדי את הראש.
דוגמאות למשחקים כאלה (ששיחקתי בהם):
FPS למיניהם (המולטי של fear היה טוב וחינמי)
soldat
gunbound
באותה הזדמנות אשמח אם מישהו ששיחק ב BF:BC2 וב COD:MW2 יווחה דעתו עליהם מבחינת המולטיפלייר (מה יותר מהנה, מאוזן, וכד').
שיחקתי ב MW2 בסופ"ש שהוא היה פתוח בsteam, ונהנתי, אז אני שוקל לקנות אחד מהם.
אני זקוק להמלצה על משחק רשת מהנה שלא צריך להפעיל בו יותר מדי את הראש.
דוגמאות למשחקים כאלה (ששיחקתי בהם):
FPS למיניהם (המולטי של fear היה טוב וחינמי)
soldat
gunbound
באותה הזדמנות אשמח אם מישהו ששיחק ב BF:BC2 וב COD:MW2 יווחה דעתו עליהם מבחינת המולטיפלייר (מה יותר מהנה, מאוזן, וכד').
שיחקתי ב MW2 בסופ"ש שהוא היה פתוח בsteam, ונהנתי, אז אני שוקל לקנות אחד מהם.
Re: מחפש משחק no-brainer עם מולטי, חינמי
C&C Renegade. משחק במשחק כבר כמה שנים (on and off) וזה תמיד מצליח להעביר לי את הזמן.
דווקא ניסיתי קצת ולא אהבתי...raztk כתב:C&C Renegade. משחק במשחק כבר כמה שנים (on and off) וזה תמיד מצליח להעביר לי את הזמן.
אני בקושי משחק משחקי אונליין, אבל Altitude נחמד. אולי תנסה גם את Galcon(בתשלום).
תודה על ההצעות אבל המשחקים האלה לא חינמיים :/.
altitude נראה נחמד ומתאים לתיאור, אני מוריד את הדמו.
Galcon אני חושב שראיתי אותו ב IPod Touch של חבר. נראה נחמד סך הכל, אבל לא בדיוק no-brainer.
עוד משחק בסנגון שאני מחפש ששיחקתי בו הרבה זה Armagetron Advanced (שעידן הראה לי).
altitude נראה נחמד ומתאים לתיאור, אני מוריד את הדמו.
Galcon אני חושב שראיתי אותו ב IPod Touch של חבר. נראה נחמד סך הכל, אבל לא בדיוק no-brainer.
עוד משחק בסנגון שאני מחפש ששיחקתי בו הרבה זה Armagetron Advanced (שעידן הראה לי).
הממ, גם די חיבבתי את Left4Dead(הראשון, לא שיחקתי בשני)
וואו, Armagetron באמת משחק טוב, עברו שנים מאז ששיחקתי בו מה שכן, לא נראה לי שהיה לו עדכון רציני מאז הפעם האחרונה שנגעתי בו-יש לך את GLtron בסגנון(שגם אותו כבר הכרתי לך לדעתי)-גם הוא כבר המון זמן לא התעדכן.
זה חייב להיות אונליין? אני יכול למצוא לך כמה משחקי אופליין טובים שלא צריך לחשוב בהם יותר מידי.
וואו, Armagetron באמת משחק טוב, עברו שנים מאז ששיחקתי בו מה שכן, לא נראה לי שהיה לו עדכון רציני מאז הפעם האחרונה שנגעתי בו-יש לך את GLtron בסגנון(שגם אותו כבר הכרתי לך לדעתי)-גם הוא כבר המון זמן לא התעדכן.
זה חייב להיות אונליין? אני יכול למצוא לך כמה משחקי אופליין טובים שלא צריך לחשוב בהם יותר מידי.
הוא כבר רכש L4D (אפילו שיחקתי אתו כמה פעמים), אבל בכל מקרה הוא ביקש הצעות למשחקים חינמיים.עידן כתב:הממ, גם די חיבבתי את Left4Dead(הראשון, לא שיחקתי בשני)
הוצאת לי את המילים מהמקלדת P:
אני רוצה משחק און-ליין, זה פשוט שונה מאוד מאוף-ליין. אני אוהב את האינטראקציה ומשחק עם יריבים/עמיתים תבונתיים ודינמיים.
אני רוצה משחק און-ליין, זה פשוט שונה מאוד מאוף-ליין. אני אוהב את האינטראקציה ומשחק עם יריבים/עמיתים תבונתיים ודינמיים.
הממ קיוויתי להמלצה על משהו מנסיון כשלהו. יש הרבה FPS-ים out there, רובם מעפנים / לא שונים מהפורמטים הסטנדרטים.
בכל אופן, ברגע זה קניתי את Altitude לאחר שגיליתי שהוא במבצע זמני 50% הנחה בסטים, רק 5$
.
מאוד נהנתי והתרשמתי לטובה מהדמו, וגם ראיתי שיש שרתים ישראלים פעילים, אז בכלל מצויין.
בכל אופן, ברגע זה קניתי את Altitude לאחר שגיליתי שהוא במבצע זמני 50% הנחה בסטים, רק 5$

מאוד נהנתי והתרשמתי לטובה מהדמו, וגם ראיתי שיש שרתים ישראלים פעילים, אז בכלל מצויין.
ביקשת no-brainer... אין כ"כ הרבה משחקים ברשימה ההיא, מתוכם אפילו פחות עם תמיכה במולטי ומתוך אלה שנשארו, אתה יכול לראות תמונות וסרטונים.
תאמין לי-איכשהו פיספסתי את המילה חינמי בכותרת!(למרות שיצאתי מנקודת הנחה שלזה הוא התכוון).yoyole123 כתב:הוא כבר רכש L4D (אפילו שיחקתי אתו כמה פעמים), אבל בכל מקרה הוא ביקש הצעות למשחקים חינמיים.עידן כתב:הממ, גם די חיבבתי את Left4Dead(הראשון, לא שיחקתי בשני)
שמח שיכולתי לעזור בכל אופן, למרות שלמשחקי אונליין אני לא כל כך הכתובת דווקא. אני יכול למצוא לך כמה משחקי אונליין חינמיים שהם לא no-brainer אם תרצה(בא לך לשחק נגדי MTG שוב?)
עריכה: בדיוק עכשיו יש Free Weekend של Altitude ב-Steam, למי שמעוניין...
גם אם הייתה לי הסבלנות לשחק בזה שוב, אין לי ממש פנאי p:עידן כתב:(בא לך לשחק נגדי MTG שוב?)
Urban Terror הוא משחק FPS חינמי ברשת. מאוד נחמד.
נוסף למועדפים, אנסה אותו בפעם הבאה שאהיה מובטל P:
יצא משחק חינמי(כן, חינמי) חדש ב-Steam בשם Alien Swarm.
הוא מבית היוצר של Valve(פחות או יותר)-והוא כאמור, בחינם-אז בהחלט שווה לבדוק(אני יודע שאני הולך לנסות).
פרטים אפשר למצוא בעמוד המשחק ב-Steam:
http://store.steampowered.com/app/630" target="_blank
הוא מבית היוצר של Valve(פחות או יותר)-והוא כאמור, בחינם-אז בהחלט שווה לבדוק(אני יודע שאני הולך לנסות).
פרטים אפשר למצוא בעמוד המשחק ב-Steam:
http://store.steampowered.com/app/630" target="_blank