דף 1 מתוך 1

עזרה בהעלאת משחק

נשלח: ה' יוני 16, 2011 8:00 pm
על ידי Hunter47
ראיתי את ההודעה של OG פירסם בקשר למשחק street fighter collection
"הערה: שני הדיסקים בפורמט BIN-CUE דבר שמהווה בעייה, מכיוון שהאמולטור שאני משתמש בו - ePSXe , לא תומך בקבצי CUE, אלא רק בקבצי BIN ISO ו - IMG. שכולם(גם IMG בלי CCD ו SUB) לא תומכים בטראקים(רצועות) של אודיו, ומכיוון שכל המוסיקה בדיסק הראשון היא מסוג זה (למעלה מ 70 טראקים!) אם תבחרו באפשרות "Run ISO" לא תשמעו את המוסיקה.
מה שכן אפשר לעשות, זה להשתמש ב Daemon Tools , ואז לבחור בהתקן הCD ב ePSXe את אות הכונן של Daemon Tools, ולבחור באפשרות "Run CD".
אצלי משום מה אני צריך לבחור בנוסף, גם "Analog Audio" (באפשרויות של Daemon Tools) בכדי לשמוע את הטראקים, אבל יכול להיות שזה רק אצלי."

ניסיתי לעשות מה שהוא כתב,העלתי את הקובץ BIN ב Damon Tools והגדרתי את הסידי ב ePSXe אבל המשחק לא עולה אני רק מקבל מסך שחור.
אפשר בבקשה לקבל הסבר איך מסדרים את זה?

Re: עזרה בהעלאת משחק

נשלח: ה' יוני 16, 2011 8:09 pm
על ידי Og
ההסבר הזה נכתב מזמן. הגרסה הנוכחית של ePSXe תומכת גם בקבצי CUE.
לעומת זאת, מסך שחור מעיד בדר"כ על הגדרות תצוגה לא נכונות. אם גם כשאתה מפעיל את קובץ הCUE אתה מקבל מסך שחור, בחר בהתקן הגרפיקה את "P.E.Op.S Soft Driver" עם תצורת ברירת המחדל.

Re: עזרה בהעלאת משחק

נשלח: ה' יוני 16, 2011 8:28 pm
על ידי Hunter47
הפעלתי את הדיסק דרך Daemon Tools,שיניתי את התקן גרפיקה ל "P.E.Op.S Soft Driver" ועדיין התקבל מסך שחור (אני משתמש בגירסה הנוכחית של 1.7.0 ePSXe),ניסיתי בצורה אחרת גישה ישירה יותר - הפעלת הדיסק דרך ePSXe ב Run ISO וזה עלה,המוזיקה אמנם מקרטעת אבל גם טוב,אבל אוקיי,עובד? אז לא נשאל שאלות :lol:
תודה בכל אופן :)

Re: עזרה בהעלאת משחק

נשלח: ה' יוני 16, 2011 8:32 pm
על ידי עידן
בכלל הייתי מציע כיום להשתמש באמולטור pSX, שהוא מצוין והרבה יותר פשוט לשימוש(רק צריך את ה-Bios, שיש לך, מן הסתם):

http://psxemulator.gazaxian.com" target="_blank

Re: עזרה בהעלאת משחק

נשלח: ה' יוני 16, 2011 8:37 pm
על ידי Og
אני כבר הרבה זמן לא בעניינים - הוא עובד עם פלאינים בתקן PSEMU PRO או שיש לו התקנים יעודיים מובנים?

Re: עזרה בהעלאת משחק

נשלח: ה' יוני 16, 2011 8:46 pm
על ידי עידן
Og כתב:אני כבר הרבה זמן לא בעניינים - הוא עובד עם פלאינים בתקן PSEMU PRO או שיש לו התקנים יעודיים מובנים?
הצד הטכני הוא ממש לא הצד החזק שלי, אבל לא צריך תיקייה של Plugins או בכלל לבחור Plugin כלשהו בהגדרות, בניגוד ל-Epsxe.
רק צריך לשים את הביוס, וההגדרות המובנות בתוך האמולטור פשוטות בהרבה-והוא עובד לי מעולה, גם במשחקים שעובדים פחות טוב ב-Epsxe(והבנתי גם מאנשים שמבינים כנראה הרבה יותר ממני, שהוא אמולטור מצוין).