דף 3 מתוך 4

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ג' יוני 09, 2020 8:51 am
על ידי קיציק
ואז בשורה השלישית כתבתי:
spfix63.exe !01
ואז במקום שייפתח המשחק נכתב כך:
IIIegaI command : spf ix63.exe.

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ג' יוני 09, 2020 8:55 am
על ידי קיציק
https://photos.google.com/photo/AF1QipO ... ie33yvC6AR אתם רואים את התמונה?

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ג' יוני 09, 2020 9:03 am
על ידי rzil
אולי זה יהיה יותר קל:
במקום שתי הפקודות הראשונות
תגרור את התיקיה עם המשחק (לא את המשחק) אל דוסבוקס
לאחר מכן, הפקודה השלישית אמורה לעבוד לך
spfix63.exe !01

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ג' יוני 09, 2020 9:19 am
על ידי קיציק
הו תודה הצלחתי לפתוח! אבל הם כותבים לי באנגלית INSERT DISR
ולידו הספרה 1 או 2 כל לחיצה זה עובר ל1 ועוד לחיצה זה 2, אז מה עכשיו עושים?

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ג' יוני 09, 2020 9:23 am
על ידי קיציק
הו הנה זה עובד לי, תודה רבה רבה רבה לכוולם!!!!!!!!

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ג' יוני 09, 2020 9:26 am
על ידי איתן
כל הכבוד קיציק 8)
אם זה מעניין אותך, הפלט שהתוכנה החזירה לך מאוד חשוב.
למשל הפלט הראשון היה "אני לא מכיר תיקיה בשם c:\supaplex"
ולכן כל שאר הפקודות שלך כנראה לא רלוונטיות. זה המכשול הראשון שצריך לעבור

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ג' יוני 09, 2020 12:23 pm
על ידי Octarine
:roll:
אין מספיק גלגולי עיניים בעולם.

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ג' יוני 16, 2020 6:59 am
על ידי קיציק
שלום וברכה, זה שוב פעם אני, מאד נהניתי מהשלבים החדשים, אך יש כמה שנתקעתי, ולכן אצטרך להציץ בפתרונות.
הורדתי את הפתרונות, אבל אני לא יודע איך אפשר לצפות בהם, אז השאלה היא מה אני צריך להקיש בשביל לצפות בפתרונות?

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ג' יוני 16, 2020 10:20 am
על ידי Octarine
טוב, ננסה לעשות את זה פשוט וברור.
  • הורד את הקובץ splaunch.zip
  • מתוך קובץ ה-zip, חלץ את הקובץ splaunch.exe לאותה תיקיה בה מותקן המשחק
  • העתק את הקבצים של הפתרונות לאותה תיקיה בה מותקן המשחק
  • עכשיו צריכה להיות לך תיקיה אחת בה קיים הקובץ spfix63.exe (הקובץ של המשחק עצמו), הקובץ splaunch.exe (מה שהרגע הורדת) וקבצים של פתרונות שנקראים למשל 00s001-b.sp (לכל קובץ פתרון יש שם שונה בהתאם לשלב שהוא פותר)
  • הפעל את הקובץ splaunch.exe.
    שים לב שזו תוכנה לחלונות - כלומר ההפעלה נעשית מתוך ווינדוס על ידי לחיצה כפולה, לא מתוך דוסבוקס
  • עכשיו תראה מסך שנראה ככה:
    תמונה
    .
  • בשורה העליונה, איפה שכתוב Executable, לחץ על Browse. מצא את הקובץ spfix63.exe ובחר אותו.
  • באפשרות Play file, לחץ על Browse. מצא קובץ של פיתרון - למשל 00s001-b.sp, ובחר אותו.
  • אם אתה רוצה שהפתרון יוצג במהירות גבוהה, סמן את האפשרות Fast demo. אם לא, אז אל תסמן.
  • לחץ על כפתור Run! בצד שמאל למטה של החלון.
וזהו.

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ה' יוני 18, 2020 9:28 pm
על ידי קיציק
שלום וברכה, עשיתי בדיוק כמו שכתבת, ובסוף היה כתוב שהתוכנה לא מאשרת את ההפעלה, משהו כזה. הנה אני כותב מה בדיוק עשיתי כדי שנבין איפה היה הטעות שלי אולי,
הורדתי את הקובץ ששלחת לי, לתיקיה חדשה, והורדתי שוב פעם את הקובץ של המשחק ששלחו לי לאותה תיקיה חדשה, והורדתי פתרונות לאותה תיקיה. (אגב משום מה כל הקבצים של הפתרונות, נמצאים תחת קטגוריה של וידאו, אין לי מושג למה ואיך משנים ואולי זה מה שמפריע להפעיל, לא בטוח). ואז לחצתי פעמיים בקובץ שכתבת שם שיש שם ציור של הפקמן הזה, ראש כתום עם פה. ואז לחצתי בשורה למעלה בצד ימין שלו Br וכולי. בחרתי את הקובץ שכתבת שם. ואז באפשרות למטה של ה2 מילים באנגלית. לחצתי על ה br וכולי בחרתי פיתרון אחד מהם, ואז לחצתי על הלחצן בצד שמאל למטה, ובמקום להיפתח זה כתב לי שזה לא מפעיל או משהו כזה, אז מה עושים?

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ה' יוני 18, 2020 11:54 pm
על ידי Octarine
סליחה, זאת אשמתי, נתתי לך הוראות לא טובות.
עדיף שלא להשתמש ב-splaunch כי כמו שגילית, הוא לא יעבוד באופן רגיל במערכת של 64 ביט.

במקום זה, מה שצריך לעשות זה כן להפעיל דרך דוסבוקס.
כלומר, באותה דרך שבה הצלחת להפעיל את המשחק - גרור את התיקיה של סופפלקס לאייקון של דוסבוקס.
עכשיו כדי לצפות בקובץ של פתרון, מתוך דוסבוקס הקלד את הפקודה, למשל:

קוד: בחירת הכל

spfix63.exe :00s001-b.sp
זה יפעיל את קובץ הפתרון 00s001-b.sp.
אם אתה רוצה פתרון אחר, אז תחליף את שם הקובץ אחרי הנקודותיים בקובץ אחר.

מקווה שעכשיו זה יעבוד.

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ו' יוני 19, 2020 12:52 am
על ידי קיציק
מעולה!! זה עובד. תודה רבה!!!

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ה' יוני 25, 2020 7:14 pm
על ידי קיציק
http://www.old-games.org/faq/faq.php?answer=145 מישהו כתב פה איך פותחים את כל השלבים, כמובן שהורדתי את התיקייה לקובץ המשחק, אז מה אני צריך להקליד כדי שאוכל לפתוח את כל השלבים?

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ה' יוני 25, 2020 9:58 pm
על ידי Octarine
Og כתב: יש להפעיל את הקובץ Cheat.bat
cheat.bat זה מה שצריך לכתוב בתוך דוסבוקס, אחרי שגררת את התיקיה לאייקון של דוסבוקס.

Re: Supaplex - בעיה במשחק

נשלח: ה' יוני 25, 2020 10:22 pm
על ידי קיציק
לא הבנתי, לכתוב רק את זה או שאחרי שכותבים את זה לכתוב גם את האוסף שלבים שארצה לפתוח, כי לחצתי רק את זה וזה לא עבד.