מחפש אחר גורדי "בהרפתקה מהסרטים" ו-"הרפתקה בטירה"
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחפש אחר גורדי "בהרפתקה מהסרטים" ו-"הרפתקה בטירה"
היי,
מחיפוש קצר בפורומים, אני מבין שאין אפשרות להוריד משחקים כגון "גורדי בהרפתקה מהסרטים" ו"הרפתקה בטירה" (בנוגע למשחק השני, להבנתי ישנן כמה גרסאות למשחק המדובר, אז הכוונה מן הסתם לא לגרסה שכבר קיימת באתר, אלא לגירסה המשופרת גרפית, זאת שאני מכיר מילדותי לפחות). זה בסדר גמור ומובן לי כל העניין של זכויות יוצרים כל עוד המשחק עדיין נמכר. אני אשמח לרכוש את שני המשחקים האלה למען פרץ נוסטלגיה קצר, אך אני לא מוצא בשום מקום דרך לרכוש אותם. עשיתי חיפוש אינטרנטי וחיפוש בפורומים וכל הדרכים שהוצעו עד כה כבר לא זמינות.
האם מישהו\מישהי מכירים חנות שמוכרת את המשחקים הנ"ל?
ובמקרה שהתשובה לשאלה שלילית, מה מונע את ההעלאה שלהם כיום?
תודה מראש.
מחיפוש קצר בפורומים, אני מבין שאין אפשרות להוריד משחקים כגון "גורדי בהרפתקה מהסרטים" ו"הרפתקה בטירה" (בנוגע למשחק השני, להבנתי ישנן כמה גרסאות למשחק המדובר, אז הכוונה מן הסתם לא לגרסה שכבר קיימת באתר, אלא לגירסה המשופרת גרפית, זאת שאני מכיר מילדותי לפחות). זה בסדר גמור ומובן לי כל העניין של זכויות יוצרים כל עוד המשחק עדיין נמכר. אני אשמח לרכוש את שני המשחקים האלה למען פרץ נוסטלגיה קצר, אך אני לא מוצא בשום מקום דרך לרכוש אותם. עשיתי חיפוש אינטרנטי וחיפוש בפורומים וכל הדרכים שהוצעו עד כה כבר לא זמינות.
האם מישהו\מישהי מכירים חנות שמוכרת את המשחקים הנ"ל?
ובמקרה שהתשובה לשאלה שלילית, מה מונע את ההעלאה שלהם כיום?
תודה מראש.
Re: מחפש אחר גורדי "בהרפתקה מהסרטים" ו-"הרפתקה בטירה"
כתבתי לך הודעה פרטית בנושא. התחבר ולחץ על הציור של המכתב שנמצא בפינה השמאלית למעלה.
אתה יכול בבקשה לשלוח גם לימשתמש חדש כתב:כתבתי לך הודעה פרטית בנושא. התחבר ולחץ על הציור של המכתב שנמצא בפינה השמאלית למעלה.
אם תתחבר לפורום אוכל לשלוח גם לך הודעה פרטיתamits כתב:אתה יכול בבקשה לשלוח גם לימשתמש חדש כתב:כתבתי לך הודעה פרטית בנושא. התחבר ולחץ על הציור של המכתב שנמצא בפינה השמאלית למעלה.
אשמח גם לפרטים. אכן, סוגייה מעניינת.משתמש חדש כתב:אם תתחבר לפורום אוכל לשלוח גם לך הודעה פרטיתamits כתב:אתה יכול בבקשה לשלוח גם לימשתמש חדש כתב:כתבתי לך הודעה פרטית בנושא. התחבר ולחץ על הציור של המכתב שנמצא בפינה השמאלית למעלה.
מצטרף לבקשהמשתמש חדש כתב:אם תתחבר לפורום אוכל לשלוח גם לך הודעה פרטיתamits כתב:אתה יכול בבקשה לשלוח גם לימשתמש חדש כתב:כתבתי לך הודעה פרטית בנושא. התחבר ולחץ על הציור של המכתב שנמצא בפינה השמאלית למעלה.
גם אני אשמח לדעת קצת פרטים
, מצטרף לבקשות כולם

-
- משתמש רשום
תוכל לשלוח גם לי הודעה בנושא בבקשה?משתמש חדש כתב:כתבתי לך הודעה פרטית בנושא. התחבר ולחץ על הציור של המכתב שנמצא בפינה השמאלית למעלה.
תודה!
אתב יכול לשלוח לי גם בפרטי?
חבר'ה להירגע בבקשה. אני לא מצליח להפעיל את הדיסקים בינתיים. עד שאצליח, נא להיאזר בסבלנות.
-
- משתמש רשום
אתה יודע אם אי פעם יהיה אפשר להוריד מהאתר משחקים כמו גורדי בהרפתקה מהסרטים או משחקים של איתמר? ממה שהבנתי אביבים הפצות הוא המקום האחרון שמוכר אותם. האם יהיה אפשר אחרי שהם יפסיקו?
בינתיים מדיניות האתר היא שלא, אם יהיה שינוי בעתיד - נעדכן, אך לא צפוי כזה בקרוב.
אשמח לקבל אותו גם!
זה היה אחד מהמשחקים האהובים עלי (אע"פ שיצא יחסית מאוחר)
זה היה אחד מהמשחקים האהובים עלי (אע"פ שיצא יחסית מאוחר)