סביר להניח שגם אני הגעתי לאי אלו תובנות בזמנו אך שכחתי את כולן, בכלל, אני לא מצליח להבין איך אתם זוכרים כל כך הרבה, אני לא זוכר כלום ממשחקים ששיחקתי בהם בשנות השמונים, אפילו את המשחקים עצמם אני לא זוכר. המשחקים היחידים משנות ה80 שאני זוכר הם משחקים ששיחקתי בהם גם בשנות התשעים.
שלום רב שובך עידנה נחמדת, איפה היית ומה עשית?
בעיה במשחק "אינתיפאדה"
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: בעיה במשחק "אינתיפאדה"
אני מעדיף "עידנא", אם כבר. הייתי בחופשה. טוב לחזור מה שכן
גם אני שיחקתי בו בשנות ה-90, זה בסדר. ואני גם מתפלא שאני זוכר את הפרטים האלו, אבל מסתבר שזכרתי(עוד לפני שקראתי את ההשערות שלכם).
גם אני שיחקתי בו בשנות ה-90, זה בסדר. ואני גם מתפלא שאני זוכר את הפרטים האלו, אבל מסתבר שזכרתי(עוד לפני שקראתי את ההשערות שלכם).
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אבל "עידנא" יהרוס את המשקל...
(קראת בספר ההדרכה למשתמש שבא באריזה של המשחק?.. בדקת בויקיפדיה?..)
אלא מה?..עידן כתב:בזמנו כששיחקתי במשחק, עליתי על הנקודות האלו לבד![]()

סבבה. וגם אתה מניח (או יודע) שאין למשחק/סיורים סוף?עידן כתב:לגבי ההערה השנייה בהודעה האחרונה של RG-מזיכרון אישי שלי בלבד-אתה צודק. חריגה מפקודה על פי השר המכהן מורידה בציון.
טוב, התכוונתי כמובן שידעתי את הדברים שבדקתם לפני שרשמתם אותם. אם הייתי כאן לפני, הייתי עונה.Radioactive Grandpa כתב:אבל "עידנא" יהרוס את המשקל...
אלא מה?..עידן כתב:בזמנו כששיחקתי במשחק, עליתי על הנקודות האלו לבד![]()
(קראת בספר ההדרכה למשתמש שבא באריזה של המשחק?.. בדקת בויקיפדיה?..)
סבבה. וגם אתה מניח (או יודע) שאין למשחק/סיורים סוף?עידן כתב:לגבי ההערה השנייה בהודעה האחרונה של RG-מזיכרון אישי שלי בלבד-אתה צודק. חריגה מפקודה על פי השר המכהן מורידה בציון.
לגבי השאלה השנייה-לא בוודאות, אבל גם לדעתי(לפחות לא ידוע לי אחרת) אין למשחק סוף.