הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
לא יודע אם הבעיה הזאת שייכת לפה
אבל נהייתי נוסטלגי וחשקה נפשי באיתמר מציל את הים
יש לי ISO של המשחק אבל אני לא יכול להפעיל אותו (כנראה כי יש לי XP).
השאלה שלי היא האם אני יכול להפעיל את המשחק הזה על המחשב שלי בלי לחזור אחורה ולעשות "מסע אל העבר" לווינדוס 95?
תודה מראש
בעקרון, אם המשחק הוא עבור חלונות, תוכל להשתמש במכונה וירטואלית על מנת להפעיל את "חלונות 95" מתוך מערכת החלונות שברשותך. תוכל לקרוא עוד על כך במדריך ל-Virtual PC שבעזרה של האתר.
Gordi כתב:בעקרון, אם המשחק הוא עבור חלונות, תוכל להשתמש במכונה וירטואלית על מנת להפעיל את "חלונות 95" מתוך מערכת החלונות שברשותך. תוכל לקרוא עוד על כך במדריך ל-Virtual PC שבעזרה של האתר.
אגב, מה קורה כשאתה מנסה להפעיל אותו ישירות מתוך חלונות? הם ישנה הודעת שגיאה כלשהי?
תשמע ניסיתי גם את המצב תאימות וגם להתקין את זה דרך VIRTUAL MACHINE ובכל זאת בשני המצבים זה נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה:
Exception EAccessViolation in module TIMMY4.EXE at 0009798.
Access violation at address 0040A92C. Read of address FFFFFFFF.
עם כל הרצון לעזור, לצערי לא נוכל לסייע לך במקרה זה - המשחק עדיין נמכר, ופרסום קישור אליו נוגד את חוקי הפורום.
אם אתה בכל זאת מעוניין במשחק, אנא שקול את האפשרות של קנייתו.
ITAIGAMING כתב: ↑ב' אוגוסט 08, 2022 10:07 am
מראש: מצטער על ההקפצה!!
אל תקפיץ ואל תצטער. באמת שאין שום סיבה להגיב לשרשור מ-2009, במיוחד שמי שפתח אותו כבר מזמן לא פעיל בפורום. זה סתם מייצר רעש.
להבא עדיף להגיב תגובות רלוונטיות לשרשורים עדכניים.