[הורדה] Master Of Dimensions - שליט המימדים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
למעשה, במקור, לא היה קרדיט בכלל, גורדי הוסיף אותו על דעת עצמו יחד עם עוד כמה שינויים קטנים במעבר לHTML. אם אתה רוצה לראות איך כתבתי את הפתרון במקור, אתה יכול להוריד את מסמך הDOC מאותו עמוד.
אני לא מייחס לקרדיט חשיבות רבה בכלל, אני עושה את מה שאני עושה בכדי לעזור לזולת ולקדם את הסצנה, לא בשביל קרדיט.
אני לא מייחס לקרדיט חשיבות רבה בכלל, אני עושה את מה שאני עושה בכדי לעזור לזולת ולקדם את הסצנה, לא בשביל קרדיט.
מה לא הבנת? באפשרויות, קרי Options (תרתי משמע).yosef965 כתב:לא הבנתי. איפה להפעיל את הכתוביות?
יותר מפורט מזה? טוב:
כשאתה נמצא בתפריט הראשי של המשחק, היכן שמופיעים הנר, הגיטרה הירוקה וקסת הדיו(הייתי בטוח שרושמים קסת עם כ"ף... טוב שבדקתי במילון.) תעמוד עם הסמן על כל השורות שרשומות בג'יבריש אחת-אחת עד שתשמע את הקריינית אומרת "Options" ולשם תכנס.
Re: [הורדה] Master Of Dimensions - שליט המימדים
שלום חברים יקרים
יש לי בעיה קלה.. הפעלתי את הכתוביות אבל במקום עברית זה מראה לי ג'יבריש... סוג של קידוד שונה.. מה עושים?
יש לי בעיה קלה.. הפעלתי את הכתוביות אבל במקום עברית זה מראה לי ג'יבריש... סוג של קידוד שונה.. מה עושים?
אתה בטוח שלא הפעלת את המשחק כשתקליטור מס' 2 בכונן? אם כן, תפעיל אותו רק עם התקליטור הראשון.
Re: [הורדה] Master Of Dimensions - שליט המימדים - בעיה בהתקנה
שלום, הורדתי את שני הדיסקים של המשחק, פתחתי אותם, העליתי את הדיסקים עם ה-Daemon tools.
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק על חלונות XP המשחק שואל אותי אם אני רוצה להתחיל התקנה. אני לוחץ על OK וההתקנה פשוט לא עולה... ניסיתי להשתמש בכל מצבי התאימות השונים (95, 2000, me, NT...) ועדין זה לא עובד. ההתקנה פשוט לא עולה... יש הצעות לעזרה?
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק על חלונות XP המשחק שואל אותי אם אני רוצה להתחיל התקנה. אני לוחץ על OK וההתקנה פשוט לא עולה... ניסיתי להשתמש בכל מצבי התאימות השונים (95, 2000, me, NT...) ועדין זה לא עובד. ההתקנה פשוט לא עולה... יש הצעות לעזרה?
אמממ, לא יודע... אולי תנסה במצב בטוח?
הגעתי לקטע של שעוני החול והשעון שלפני האחרון זז סיבוב אחד וזהו אי אפשר לסובב אותו עוד מה עושים אני לא מצליח לפתור את זה אני מכיר את הימים והכל הבנתי הכל שזה לפי יום שני ושביעי
עקבת אחרי הפתרון שבאתר?
כן השעון חול השני משמאל זז לי חצי סיבוב
שמע התשובה ברורה לי ואם זה לפי אנגלית אז הם מתחילים בכלל את השבוע ביום שני אני לא מבין למה לא עובד לי ניסיתי גם את התשובה שלך שאגב אני לא מבין איך הגעת לזה?
שמע התשובה ברורה לי ואם זה לפי אנגלית אז הם מתחילים בכלל את השבוע ביום שני אני לא מבין למה לא עובד לי ניסיתי גם את התשובה שלך שאגב אני לא מבין איך הגעת לזה?