משחק סיפור וירטואלי דובר עברית
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
משחק סיפור וירטואלי דובר עברית
שלום כולם
בזמן האחרון נזכרתי במשחק שהוא כמו הסיפורים הוירטואליים האלה של שנות התשעים. שיש סיפור שמסופר הרקע ובכל "דף" של הסיפור אפשר ללחוץ על דברים שונים ויש אנימציות משעשעות או מיניגיימס. הדוגמא שאני הכי זוכר זה של הילד הסמוראי הקטן הזה.
בכל מקרה, נזכרתי בזמן האחרון במשחק נוסף בסגנון. אני זוכר שזה סיפור על ילד אינדיאני בשם איקו (אומשהו כזה) שמגלה שמישהו גנב את הלילה והוא יוצא למסע להציל את הלילה שאם אני זוכר נכון הוא נגנב על ידי נחש (מוזר. אני יודע). המשחק הזה היה דובר עברית. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא שם ואפילו לינק להורדה (גם אם זה לא בעברית) זה יהיה נהדר
בנוסף לכך יש לי שאלה נוספת, אני זוכר שמתישהו ממש בתחילת שנות האלפיים, בתקופה שמשחקי מחשב נמכרו בקופסאות גדולות, היה משחק מחשב מסויים בתלת ממד שעל הקופסא שלו הופיע נער שמחזיק בחרב ויש לו שיער עם קוקו אדום (או שזו בנדנדה) והוא לבש רק מכנסיים. מישהו יודע על איזה משחק מדובר? משום מה נזכרתי בזה ואני זוכר שראיתי פרסומות על המשחק ואני רציתי אותו אבל ההורים שלי קנו את המשחק לבן של חברים שלהם ליום הולדת (כל הזמן עשו לי את זה). מישהו יודע על מה אני מדבר?
תודה רבה
בזמן האחרון נזכרתי במשחק שהוא כמו הסיפורים הוירטואליים האלה של שנות התשעים. שיש סיפור שמסופר הרקע ובכל "דף" של הסיפור אפשר ללחוץ על דברים שונים ויש אנימציות משעשעות או מיניגיימס. הדוגמא שאני הכי זוכר זה של הילד הסמוראי הקטן הזה.
בכל מקרה, נזכרתי בזמן האחרון במשחק נוסף בסגנון. אני זוכר שזה סיפור על ילד אינדיאני בשם איקו (אומשהו כזה) שמגלה שמישהו גנב את הלילה והוא יוצא למסע להציל את הלילה שאם אני זוכר נכון הוא נגנב על ידי נחש (מוזר. אני יודע). המשחק הזה היה דובר עברית. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא שם ואפילו לינק להורדה (גם אם זה לא בעברית) זה יהיה נהדר
בנוסף לכך יש לי שאלה נוספת, אני זוכר שמתישהו ממש בתחילת שנות האלפיים, בתקופה שמשחקי מחשב נמכרו בקופסאות גדולות, היה משחק מחשב מסויים בתלת ממד שעל הקופסא שלו הופיע נער שמחזיק בחרב ויש לו שיער עם קוקו אדום (או שזו בנדנדה) והוא לבש רק מכנסיים. מישהו יודע על איזה משחק מדובר? משום מה נזכרתי בזה ואני זוכר שראיתי פרסומות על המשחק ואני רציתי אותו אבל ההורים שלי קנו את המשחק לבן של חברים שלהם ליום הולדת (כל הזמן עשו לי את זה). מישהו יודע על מה אני מדבר?
תודה רבה
Re: משחק סיפור וירטואלי דובר עברית
נראה לי שאלו (לפי הסדר)
הסמוראי הקטן viewtopic.php?t=23381
אימו והמלך / הנסיך הקטן viewtopic.php?f=2&t=22557
אקימבו נער הקראטה https://www.old-games.org/share.php?game=23012
הסמוראי הקטן viewtopic.php?t=23381
אימו והמלך / הנסיך הקטן viewtopic.php?f=2&t=22557
אקימבו נער הקראטה https://www.old-games.org/share.php?game=23012
אני מנחש שהמשחק שתומאס מחפש הוא קיאקו והלילה האבוד, על פי התיאור שלו.
כן! זה המשחקOctarine כתב: ↑ד' מרץ 23, 2022 2:15 pm אני מנחש שהמשחק שתומאס מחפש הוא קיאקו והלילה האבוד, על פי התיאור שלו.
האם יש מקום שאפשר להוריד אותו? לא מצאתי אותו כא ןבאתר
לצערי זה אחד המשחקים המבוקשים של האתר. אני לא זוכר שהוא אי פעם פורסם פה להורדה.
שים לב שהתמונות בקישור הן של העטיפה של הסמוראי הקטן
שזמין להורדה הודעה אחת מעליהן
שזמין להורדה הודעה אחת מעליהן
נכון, אבל הוא מעוניין בקיאקו, וכיום יש רק קטע
בזומביט 434 (הקישור בהודעה) של בערך 4 דק' על המשחק.
בזומביט 434 (הקישור בהודעה) של בערך 4 דק' על המשחק.
אחים חורגים
אז תומאס זה סלאשר?