שם באנגלית: FIFA 2000
שמות נרדפים: פיפ"א 2000, fifa2k
חברה: EA Sports
שפה: עברית(מתורגם+מדובב)
שנה: 1999
מערכת: פלייסטיישן
שם קובץ: fifa2khe.7z.exe
סוג כיווץ: 7ZIP SFX
גודל מכווץ: 335MiB
גודל לאחר פריסה: 500MiB ו- 568MiB לאחר פריסת ה-ECM.
עזרים: תיאור:
פיפא, מי לא מכיר? (לא, באמת, מי לא מכיר??) הסדרה שהתחילה ב94 וסופה עדיין לא נראה באופק היא לדעתי אחת מסדרות המשחקים הנמכרות ביותר בכל הזמנים (אם לא הנמכרת ביותר).
כאן מובאת הגרסה העברית ל Playstation שאם זכרוני אינו מטעני, זהה לחלוטין לגרסת הPC העברית. למיטב ידיעתי (שאינה נרחבת ממש) זהו המשחק המסחרי היחיד שיצא בעברית לקונסולה כלשהי ואני מאוד אשמח אם מישהו יפריך את זה ויתן מידע על משחקים אחרים בעברית לקונסולות.
תמונות(ללחוץ להגדלה):

הורדה
לחצו כאן כדי להוריד את פיפא 2000.
הוראות הפעלה לחלונות XP
לאחר הורדת הקובץ יש לפרוס אותו (אם אתם מתקשים בכך ניתן לקרוא עוד על פריסת קבצי SFX כאן).
לאחר הפריסה יופיעו לכם כמה קבצים בתיקייה שאליה הורדתם (הקובץ לא יוצר תיקייה חדשה), הפעילו את הקובץ unpack.bat כדי לחלץ את קובץ ה-BIN מקובץ ה-ECM וחכו בסבלנות. לאחר שהפעולה הסתיימה בהצלחה, אמורים להיות בתיקייה שני הקבצים הבאים:
FIFA2000Heb.bin
FIFA2000Heb.cue
כעת עומדות בפניכם שתי אפשרויות להפעלה:
1. צריבה לתקליטור והפעלה בקונסולת פלייסטיישן (או PS2 או PS3) ממשית (דרוש שבב): ניתן לעשות זאת עם תכנת צריבה כגון ImgBurn.
2. הפעלה במחשב ע"י אמולטור:
אני ממליץ על ePSXe, את הגרסה החדשה ביותר, 1.70, ניתן להוריד ישירות מהקישור הזה. היא מכילה את הBIOS ואת רוב ה-Plugins שתצטרכו. כמה הערות בקשר להפעלה: אפשר גם להפעיל עם גרסה 1.60 אבל אני ממליץ על הגרסה החדשה. אם יש לכם בעיות קול, נסו לבחור בPLUGIN שנקרא Eternal. אם אתם משתמשים בPLUGIN התצוגה של Pete העושה שימוש בD3D או OpenGL, שימו לב שאם תבחרו באפשרות "texture filtering" כל דבר אחר מאשר "0:none" יהיה קשה לקרוא חלק מן הטקסט הדו-מימדי (בתפריטים וכו'), מצד שני, בחירה ב "0:none" תפחית קצת מן האיכות של התצוגה במשחק עצמו (התלת מימד). אם תבחרו ב PLUGIN שעושה שימוש בתכנה (P.E.Op.S) לא אמורה להיות בעיה אך איכות התמונה תסבול, מן הסתם.
אני ממליץ על "Pete's OpenGL2 Driver 2.9" עם "texture filtering" על NONE (כך גם צולמו התמונות)