בעצם, אני חושב שבמקום נקודות עוגן לדיאלוג אחרי שהוא מפסיק עדיף לארגן אותו כך בלולאות כך שיהיה מוכרח להיות רצף אחד ויחיד (אבל כאמור, זה צריך להיות קצר בכל מקרה).
ואגב, עשה חסד עם סבא ושפץ את "כנס" ל"היכנס" או משהו שלא אמור להגיד "אסוף אנשים לפונדק"...
[עריכה]
חשבתי על זה עוד קצת. אני מציע שהתשובות של הפיראטים לתגובות שגויות של גאיבראש תהינה שונות ובהתאם לסיטואציה. לאחר מכן בד"כ גאיבראש יגיב במשפט ויחזור לאפשרויות שעמדו לרשותו.
בהערה צדית אני מוסיף שלדעתי הפיראטים לא צריכים לצאת מהדמות, וצריכים להמשיך להיות גסים וציניים עד הסוף. זה לא סותר את "הפניה ללב" של הגולשים, ההומור והדיאלוג כבר מנמקים את הדברים בין השורות ושובים את הלב לטעמי, והצורך להתחנף לגולשים או לחזור פתאום לממלכתיות מתייתר.
הנה הצעה:
[אפשרויות #1, בחירה שגויה]
(פיראטים): אז הגעת למקום הלא הנכון. יאללה, 'תחפף מפה.
(תגובה): בעצם,
[אפשרויות #1]
----
[אפשרויות #2, בחירה שגויה]
(פיראטים): חה! הילדון הזה לא שמע על "מסע אל העבר"
(תגובה): "מסע אל העבר", כמובן!
[המשך מבחירה נכונה]
----
[אפשרויות #3, בחירה שגויה]
(פיראטים): טוב, חפרנו מספיק. 'תחפף...
(תגובה): לא, מה שנסיתי לומר זה...
[אפשרויות #3]
----
[אפשרויות #4, בחירה שגויה]
(פיראטים): גם הפרצוף שלך פחות מעניין אותי. לך תמלא לי את הספל בגרוג.
(תגובה): אה, לא שמעתי טוב, כמה עולה לתחזק אותו שאלתם?
[אפשרויות #4]
----
[אפשרויות #5, בחירה שגויה]
(פיראטים): החיים זה לא פיקניק, ילד.
[המשך מבחירה נכונה]
----
[אפשרויות #7, בחירה שגויה]
כרגע אין לי רעיון, אבל מכאן הייתי משכתב קצת את העניינים ושומר על הפאסון של הפיראטים.
הם יכולים להודיע לו בסוף שהוא הוכיח שהוא ראוי להיות פיראט, ואז הוא מקבל טי-שירט שכתוב עליה "במסירות נפש עצומה ניטרלתי את חוסם הפרסומות שלי, וכל מה שקיבלתי זה משחק ענתיקה בן 20 שנה".

כצפוי לא היה לי רעיון איך לקצץ באורך הדיאלוג הזה, אבל אם באמת מיישמים את העקרון הזה ואת האפשרות להעביר משפטים, יכול להיות שזה לא נחוץ.