ג'וליה וילדי הפרחים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
ג'וליה וילדי הפרחים
יש משחק ישן שהייתי משחקת בו לפני קרוב ל 10 שנים וזה על ילדה שחוזרת אחורה בזמן לחפש את ההורים שלה או משהו כזה אני לא ממש זוכרת. קוראים לו ג'וליה וילדי הפרחים ויש עוד משחק ששמו ג'וליה בפריז אם אני לא טועה. יש מצב שיש לכם קישור להורדה של המשחק זה לא משנה בעברית או באנגלית. אני מחפשת בלי סוף ומה שאני מוצאת הם או גרסאות דמו או שצריך לשלם עליהם והם תקליטורים ואין מצב שהם יעבדו במחשב שלי.
תודה.
תודה.
Re: ג'וליה וילדי הפרחים
אה והיה עוד משחק ששכחתי לשאול עליו. אני חושבת וממש לא בטוחה שהיה קוראים לו אושר וזה משחק ישראלי על בן אדם שחוזר מאמריקה או משהו כזה ומפה לשם הוא החליט שהוא רוצה לרוץ לכנסת אני חושבת, אם מישהו מכיר יש מצב שיש קישור להורדה של המשחק?
http://www.old-games.org/share.php?game=15903Tess כתב:אה והיה עוד משחק ששכחתי לשאול עליו. אני חושבת וממש לא בטוחה שהיה קוראים לו אושר וזה משחק ישראלי על בן אדם שחוזר מאמריקה או משהו כזה ומפה לשם הוא החליט שהוא רוצה לרוץ לכנסת אני חושבת, אם מישהו מכיר יש מצב שיש קישור להורדה של המשחק?
למרבה הצער, מדיניות האתר היא לא להעלות את סדרת משחקי "ג'וליה".
-
- משתמש רשום
דווקא ג'וליה וילדי הפרחים ותעלומה בפריז כבר אינם נמכרים עוד,בנוסף לכך ראיתי שהשבוע הוסרו מאביבים הפצות עוד משחקים רבים של קומפדיהIALMOG כתב: ↑ש' אוגוסט 25, 2018 4:09 pm ג'וליה וילדי הפרחים ותעלומה בפריז עדיין נמכרים
אולי כדאי לשקול מחדש את ההעלאה של משחקי קומפדיה לאתר

הם עולים ויורדים מדי פעם, כבר היו מקרים בעבר שהם נעלמו וחזרו.
בכל אופן, המדיניות לא צפויה להשתנות בעתיד הקרוב.
בכל אופן, המדיניות לא צפויה להשתנות בעתיד הקרוב.