אחלה!
אבל תגיד, למה הפכת את כל הפונט למודגש? :(
כל המקומות שהדגשתי במיוחד איבדו ייחוד.
אפשר אולי שהתמונה האחרונה בסוף תהיה מקשרת לתמונה המוגדלת המקורית? (היא הרי הרבה יותר מרשימה.)
אם כבר מדברים על התמונות - עושה רושם שהתכנה שאתה משתמש בה לכיווץ פיזי של תמונות לא עושה עבודה משהו... (רואים זאת במיוחד בתמונה של אשף הפרופיל)
יעזור אם אכווץ אותן בעצמי ואעלה לשרת אכסון?
[עריכה]
עכשיו נכנסתי בעצמי ללינק ישירות, והבנתי שבעצם הבעיה היא בכלל באופן בו הדפדפן/HTML (אני לא באמת מבין בזה) מציג את זה. איך אפשר לסדר את זה?
ועכשיו להיערות לשוניות... עברתי על המדריך, ובנוסף לתיקונים הזעירים שלך שרובם היה מוצדק (אף על פי שהייתי מעדיף שהיית אומר לי...), הנה כמה פיספוסים:
כבר משלב זה תוכלו כבר ללחוץ על הכפתור השמאלי
מתוך החלק "יצירת פרופיל" - פסקה עיקרית אחת לפני "בעיות עם הרצת המשחקים". "כבר" שני מיותר.
אם המשחק מכיל תכנית Setup, זה הזמן להשתמש בה. הרץ את התכנית (אם בחרת במיקום Setup EXE, לחץ על המשולש האדום עם מפתח הברגים בשורת האייקונים) ובחר בכרטיס קול (הנפוץ הוא Sound Blaster). כמו-כן וודא שהגדרות הפרופיל בסימניה Sound תואמות לאלו שהוגדרו ב-Setup.
מתוך "בעיות קול". המדריך כולו פונה לנוכחים וכאן הצורה היא נוכח. צריך לשנות לנוסח אחיד.
(אותו סמל שיוצג בקיצורי הדרך שנוצר)
מתוך החלק "השימוש הנוסף". שינית את הנוסח המקורי מ"שתיצור". מלבד כך שזה לא תקין לוגית, זה מכשיל את הכוונה: קיצורי הדרך לא "נוצרים", כמעין איזושהי פעולת לוואי אוטומטית ביצירת פרופיל. את הקיצורים (הכוונה כמובן היא לאלו על שולחן העבודה וכד') יוצרים באופן מכוון ופרטני (שאינו מוסבר במדריך כלל אלא רק מצויין).
למרות זאת, אולי לשם אחידות הפניה במדריך יש לשנות ל"תיצרו". בעצם, אם תיקנת אולי זה מעיד על צורך בהבהרת הכוונה. יש לך רעיון?
Custom Sets משמש בעצם כמו קובץ INI. הוא ההמשך של קובץ ה-conf המקורי שלנו. כלומר, כל קביעה שנרצה להכניס שקיימת בגרסת ה-DOSBox שלנו, נכניס אותה כאן בלשונה כבקובץ ה-conf.
מתוך חלק השימוש למשתמשים מתקדמים. סתם עניין של דקוּת: להעביר את ה"כלומר" משפט אחד קדימה:
Custom Sets משמש בעצם כמו קובץ INI. כלומר, הוא ההמשך של קובץ ה-conf המקורי שלנו. כל קביעה שנרצה להכניס שקיימת בגרסת ה-DOSBox שלנו, נכניס אותה כאן בלשונה כבקובץ ה-conf.
עוד בעניין הדגש, אם כבר העברנו לפורמט HTML, אני אשמח אם תמרכז את שתי השורות הראשונות במדריך ("מה זה.....מיד נסביר").
זהו בינתיים. תודה על ההתעמקות.