מוכן לשתף לכל המעוניין. (הם אגב נראים הרבה יותר טוב בחלונות. חלון התצוגה של D-Fend לא תומך בערוץ אלפא כמו ה-XP.)C-man כתב:ובקשר לאייקונים, אתה מוכן גם לשתף או שאתה מעדיף לשמור אותם לעצמך? (לא שתיהיה לי בעיה אם זה)
בעבר הצעתי לשתף את זה באתר, אבל גורדי עסוק מדי...
אמר astralc נכון. אתה יכול להוסיף את הערך דרך ה-Change Dynamic Options.C-man כתב:כשאני משחק במשחקים דרך D-FEND אני רואה אותם רק על חלק קטן מן המסך (כשאני במסך מלא). גיליתי שזה קורה בגלל ההגדרה fullresolution=Default, כשבדוסבוקס ההגדרה היא על fullresolution=original אבל בD-FEND אין את הערך הזה, ואני לא רוצה לשנות כל משחק ידנית דרך הקונפיגוריציה שלו.. מה אני עושה?
אחר-כך תוכל לבחור באפשרות הזו ב-Default Configurations כדי שכל פרופיל שתיצור יהיה מקובע על הערך בברירת המחדל.
אגב, אני מבין שאתה משתמש בגרסה האחרונה הרשמית (2.0.62.42) לפני ה-Beta? גם אני.
אני מניח שאתה מבין למה D-Fend לא תומכת בזה? הרי היא תומכת רשמית ב-0.63, ששם היו שתי הגדרות - fullresolution ונוספת: fullfixed שפשוט מאפשרת או מבטלת את השימוש ב-fullresolution. ב-0.65 ביטלו את fullfixed ואיחדו אותה עם fullresolution (שהערך original מבטל אותה).
לא בדקתי, אבל אני מאמין שה-Beta מעודכנת בשינוי הזה.
כן, אפשר לשנות את זה דרך ה-Keymapper של DOSBox. לחץ על Ctrl+F1.C-man כתב:אגב, מישהו יודע איך לבטל את מקשי הקיצור של דוסבוקס כמו CTRL + F9? אני צריך להשתמש בזה אבל לא יכול..
(בחר ב-ShutDown [עם העכר], לחץ על Del ושמור)
חוצמזה, מה נסגר עם הפורום היום? הוא מגמגם בצורה מזוויעה.